NOR CURIER 930X122

inspectorat

profesor_elev

NOUTĂŢI LA TITULARIZARE. PROFESORII CARE AU OBŢINUT MEDIA 7 LA EXAMENELE ANTERIOARE SUNT AVANTAJAŢI!

Ministerul Educaţiei Naţionale a modificat metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic din preuniversitar în anul şcolar 2014-2015, astfel încât profesorii să se poată titulariza în continuare şi pe baza notelor obţinute la examene în ultimii 6 ani.

Citiți și: Informație de ultim moment! Activitatea în școli depinde de asta

Conform calendarului aprobat, cererile de repartizare se depun până cel mai târziu astăzi la Inspectoratul Şcolar Argeş de către dascălii care folosesc note din ani anteriori. Repartizarea pe post a profesorilor aflaţi în această situaţie se va face în şedinţa publică organizată de Inspectorat pe 29 aprilie. În perioada 29-30 aprilie se vor depune eventualele contestaţii, iar deciziile de repartizare vor fi emise între 30 aprilie şi 6 mai.

Toate cadrele didactice care au obţinut minim media 7 la concursurile de titularizare din învăţământul preuniversitar în ultimii 6 ani şi care sunt angajate deja pe baza contractului individual de muncă pe perioadă determinată pot fi repartizate pe perioadă nedeterminată în unităţile de învăţământ în care predau.

Citiți și: Obligație nouă în școli!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3