Donaris 930 x 122

minor bătut

Numai mamă să nu fii! „Mă urmărește cineva, mă omoară dacă află cineva!”

Detalii șocante ies la iveală în cazul băiatului în vârstă de 14 ani, bătut și umilit de către alți minori, în Pitești. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Exclusiv. Scandalos. Elev bătut și umilit! A fost pus să le pupe mâinile.

Citiți și: Șocant! Minor de 15 ani, bătut până la leșin de jandarmi!

Mama copilului povestește în exclusivitatea pentru ePitești.ro, ororile la care a fost supus fiul său.

Este șocant de la ce a plecat totul și cum s-a ajuns ca un minor să fie bătut crunt și umilit de către mai mulți colegi, unii dintre ei chiar prieteni, fără ca nimeni să intervină.

„Ei trebuiau să iasă la ora 18:00 de la școală (n.r. copiii). Aveau ultima oară fizică, iar din câte înțeleg, ora aceasta de fizică nu s-a mai ținut și le-a dat drumul. În urma unor discuții în contradictoriu, fiul meu, a plecat împreună cu alți cinci colegi de clasă. ”Hai să mergem pe o bancă, între blocuri”, i-au zis.

De obicei, acolo își pierdeau ei timpul când ajungeau mai devreme de la școală, când ieșeau de la cursuri și mai stăteau de vorbă. Era un loc cunoscut, nimic care să-i trezească vreo suspiciune.

L-au dus acolo. Un alt elev al școlii din Nord, cu care ei toți sunt prieteni, îi aștepta la poartă, nimic suspicios. Ei au venit la noi în casă (n.r. copiii implicați în scandal), au participat la petreceri la noi în casă.

Sunt copii cu care eu vorbesc la pertu, ei îmi vorbesc mie ca părinte la pertu, pentru că avem o relație. Am considerat că trebuie să-i mențin aproape fiind prietenii fiului meu.

Revenind, l-au dus în locul acela, pe o bancă, și au început să-i reproșeze diverse lucruri. ”Ai zis de mine nu știu ce”, celălalt ”ai zis de mine nu știu ce”.

Între timp, acest fost elev al școlii din Nord a dispărut, iar apoi a apărut cu un alt băiat, care l-a agresat și fizic și verbal pe fiul meu, l-a umilit.

Copilul meu nu l-a văzut niciodată pe acest băiat, nu-l cunoștea. A fost prima dată când l-a văzut. Ulterior am aflat că acest băiat este iubitul unei fete din grupul care a participat la agresiune.

A venit cu o atitudine prietenoasă, a dat noroc cu fiul meu, după care și-a schimbat atitudinea. I-a spus ”Auzi, mă! Ce, ești șmecher?! Ia, dă-mi telefonul!”.

I-a luat telefonul băiatului meu, iar pe ceilalți i-a pus să pună telefoanele pe bancă. Apoi l-a pus în genunchi, a început să-l lovească, l-a pus să-și ceară scuze vizavi de colegii lui de clasă, pentru că, vai Doamne, a vorbit despre ei.”

Martor la o parte din scenă ar fi fost și o femeie cu un copil mic care nu a intervenit, chiar dacă l-a văzut pe băiatul de 14 ani pus în genunchi. Aceasta le-a spus doar să plece și să nu mai facă scandal.

„La un moment dat a intervenit în peisaj un adult, o femeie cu un copil care le-a spus: ”Plecați mă de aici, că mi-ați speriat copilul!”. Apoi, femeia a intrat în scara blocului. Ulterior am aflat de asta. Ea nu a luat nicio atitudine.

Chiar l-am întrebat pe fiul meu, ”Dar de ce i-ați speriat copilul?”. Și mi-a spus: ”Păi tu nu-ți dai seama, eu eram pus în genunchi și ăla mă lovea și țipa la mine”.

Au plecat de acolo și s-au dus spre o altă scară. Era ora 17:30 – 18:00, se întorceau oamenii de la serviciu, era trafic.

Atunci au decis să meargă într-un loc retras, unde este un parc dezafectat, undeva lângă un izvor. L-au dus în zona aceea și au reluat umilințele. L-au pus din nou în genunchi, l-au pus să le pupe mâinile, să-și ceară din nou scuze.

L-au trântit la un moment dat, s-au urcat cu picioarele pe el, l-au lovit, i-au dat cu palmele, cu pumnii.

Maxilarul este deplasat, din câte am înțeles de la doamna doctor, că ne-a dat să facem niște radiografii. I-au dat cu piciorul și în testicule, l-au lovit cu picioarele în membrele inferioare. Are niște julituri în cot, în genunchi. Am înțeles că mai sunt vizibile pe la testicule, abdomen, maxilar. Totul este consemnat în raportul medicului.

Teroarea s-a terminat după ce respectivul băiat a considerat că fiul meu și-a cerut scuze și a fost umilit suficient. Ulterior i-a dat telefonul înapoi și i-a dat drumul. Asta nu înainte de a-i spune că dacă depune plângere sau spune cuiva, o să-l omoare, dar nu el, ci o să pună pe alții, dacă se află ceva de acolo.”

Totul a fost premeditat, bine pus la punct, spune mama copilului agresat. Femeia și-a dat seama că băiatul ei a pățit ceva în momentul în care a reușit, într-un final, să dea de el la telefon și i-a auzit vocea.

„Eu în tot timpul acesta l-am sunat, pentru că trebuia să se ducă la kinetoterapie. El nu mi-a răspuns.

Noi vorbeam de obicei când el ieșea de la școală. De data aceasta nu m-a sunat. L-am sunat, am văzut că nu-mi răspunde și am zis că poate e cu băieții, poate este în autobuz și nu aude telefonul, n-am insistat foarte mult.

Telefonul lui era la băiatul acesta (n.r. cel care l-a agresat), în buzunar.

Pe la ora 18:24 am primit un apel de la fiul meu și mi-a spus că nu se duce la kinetoterapie. Imediat mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, din timbrul vocii. L-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus că nu s-a întâmplat nimic și că îmi povestește acasă, că nu poate să vorbească că îi e frică că îl aude cineva.”

„Cu lacrimi în ochi trăgea de geaca mea și îmi spunea că mă roagă din suflet să nu mergem la Poliție”

Deși i-a povestit mamei despre tot chinul prin care a trecut, băiatul a implorat-o să nu apeleze la autorități.

„Ne-am întâlnit la Filarmonică, mi-a povestit totul și imediat l-am luat de mână să mergem la Poliție. Cu lacrimi în ochi trăgea de geaca mea și îmi spunea că mă roagă din suflet să nu mergem că l-au amenințat că îl omoară dacă se află ceva.

Până la urmă am fost la Poliție și am depus plângere.”

În urma bătăii, băiatul a suferit multiple leziuni, declară mama acestuia.

„Astăzi toată ziua am petrecut-o la spital. Controale stomatologice, control toraco-abdominal, au fost făcute verificări amănunțite. Au venit și niște polițiști la spital. A fost făcută din nou o scurtă declarație cu ce s-a întâmplat și au scris raportul medicului.”

”Copilul meu suferea și eu credeam că este în siguranță”

„N-am liniște după cele întâmplate. Eu stăteam fără griji în pat, gândindu-mă că, copilul meu este în siguranță, iar el suferea. Vă dați seama ce o fi fost în sufletul lui, să fie pus în genunchi, bătut, pus să le pupe mâinile. Este de domeniul fantasticului, eu așa numesc. Nu poți să-ți imaginezi că se poate întâmpla așa ceva la vârsta lor.”

Foto descriptiv: Antena 3

NOR CURIER 555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Andrei spune:

    1. Trebuie sancționat profesorul sau profesoara de fizica.
    2. Poliția trebuie sa i-a măsuri drastice
    cu toți cei implicați.

  • Marius spune:

    Asta e România nu le face nimeni nimic. Din toți se găsește unul ca este fiul nu știu cui și totul este mușamalizat la nivel de secție de poliție. O sa ceara probe mari filmări etc sau o sa spună va minte copilul. Normal ar trebui duși la pușcărie și dat pe toate programele tv ca sa nu mai facă și alții dar asta e România o jungla unde Supraviețuiește cine poate. Orașul Pitesti este cel mai corupt don România

  • Bogdan spune:

    Dramatic, dar deloc surprinzător.Va fi precum scrie Marius. Cel mult li se va scădea nota la purtare.

  • Razvan spune:

    Exmatriculati,inchisi vreo cateva luni la o scoala de corectie…asta in cel nai bun caz. Ce sa spun..mizerii de copii si binenteles mizerii de parinti..asa bine i au educat…

  • Coserea spune:

    Sa ma c** pe fața lor de zdrente si sa le dau la m*** la familiile lor de imputiti. Pupaiar reci sa i pupe😁

  • Adriana spune:

    Copii răsfățați și învățați de parinti ca totul li se cuvine.Auzi sa le pupe mâna…pupa-le-ar mâna in sicriu de dobitoci crescuți de niște incompetenți.

  • Cetateanul Ingrijorat spune:

    E dureros ca si parinte, copilul tau sa pateasca asa ceva. Dar nu e nimic nou sub soare. Cand eram copil la scoala generala mereu era cate un rrom care lua banii copiilor ‘cu japca’ sau ii batea in caz contrar. Trebuie sa faca un sport de contact copii sa stie sa se apere. Asta e solutia ideala.

  • Anonim spune:

    Astfel de copii nu merita sa traiasca in societate. Sper sa se faca dreptate, sa fie pedepsiti drastic, sa fie arestati. Un sicriu sa ajunga sa le pupe mana cei apropiati. 😡😡

  • mar spune:

    Sunt doar niste copii care au vrut sa braveze. Credeti ca ii ajutam daca ii ducem la scoala de corectie, daca ii legam sau daca ii exmatriculam. Acesti copii trebuie educati de catre parintii lor, explicat de ce nu este bine sa faca asa ceva, vorbit cu un psiholog, poate ca au acasa parinti care se poarta urat cu ei, care nu au timp de ei , etc. etc.
    Nu dau nicio clipa vina pe copii, noi cei din jurul lor suntem adevaratii vinovati. Comunicati mai mult cu ei, intrebati multe lucruri si veti fi surprinsi de ce gasiti in sufletelul lor. Cine este nevinovat sa arunce cu pietre!

  • G spune:

    Au vrut sa braveze?! Au vrut sa umileasca si sa agreseze! Si daca scapa nepedepsiti o sa se laude ca n-au patit nimic…Aceștia sunt violatorii, tâlharii și delincvenți de maine! De acord ca au nevoie de consiliere psihologica, dar și de masuri legale.. Dacă era copilul dumneavoastră agresat, tot asa gândeați, nu ? Și dacă nu se dau exemple, mâine apar alții și alții. Uitati-va în jur cum a ajuns societatea! Din punctul meu de vedere și exmatriculați și cu dosar penal si intre timp si la psiholog! Poate asa dam un exemplu!

  • Petreanu spune:

    Legile Educației și „rezultatele” imediate! Când la televizor sunt numai „filme” cu violențe fizice (scaune-n cap, gloanțe-n creier, microfoane-n gură…), normal să se întâmple așa… Fenomenul este mimetism, specific celor slab instruiți în familie și școli…. Bine că nu s-a recurs la arme ca-n țările „civilizate”….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3