Donaris 930 x 122

bataie

Pitești. Decizie oficială: Elev bătut, pus în genunchi și umilit!

Update, 25 ianuarie 2023, ora 11:31 – Pitești. Decizie oficială: Elev bătut, pus în genunchi și umilit!

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

„În ziua de 25 ianuarie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 07 decembrie 2022, în jurul orei 17:30, un minor de 15 ani ar fi agresat un alt minor, de 14 ani, în timp ce se aflau într-un parc, provocând leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

De asemenea, cel în cauză ar fi adresat amenințări, cu scopul de a determina persoana vătămată să nu povestească cele întâmplate și să nu anunțe organele de poliție.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.”

La acel moment, mama copilului umilit a făcut declarații în exclusivitate pentru ePitești.ro. Subiectul pe larg, AICI: Numai mamă să nu fii! „Mă urmărește cineva, mă omoară dacă află cineva”.

Update, 8 noiembrie 2022, ora 13:04

„În seara zilei de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Pitești, în timp ce se întorcea de la școală.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Reamintim faptul că, polițiștii argeșeni, prin Biroul Siguranță Școlară, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității și polițiștii de proximitate, desfășoară, permanent, activități preventiv-educative, alături de alte instituții cu atribuții în domeniu, pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în unitățile de învățământ și în zona adiacentă acestora.”

Știrea inițială, ora 12:28 – Pitești: Exclusiv. Scandalos – Elev bătut și umilit! A fost pus să le pupe mâinile

Un elev de numai 14 ani a fost bătut și umilit de alți colegi.

Totul s-a întâmplat ieri, 7 noiembrie, în municipiul Pitești.

Sub pretextul de a sta de vorbă, copilul de 14 ani a fost luat de câțiva colegi de clasă și dus într-un loc izolat, printre blocuri, acolo unde era așteptat de un băiat mai mare, în vârstă de 16 ani.

Aici, copilul a fost lovit și umilit. Ceilalți minori s-au năpustit asupra lui, l-au bătut, l-au îngenunchiat și l-au pus să le pupe mâinile.

Mai mult decât atât, băieții l-au amenințat că îl omoară dacă anunță Poliția și povestește cele întâmplate.

Totul ar fi o răzbunare pusă la cale pe motiv că victima ar fi vorbit urât de unii colegi.

Copiii implicați în scandal sunt elevii unei școli importante din Pitești din cartierul Nord.

În urma bătăii, băiatul în vârstă de 14 ani a suferit leziuni serioase, mama acestuia prezentându-se astăzi cu minorul la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Totodată, femeia a depus și plângere la IPJ Argeș, polițiștii intrând deja pe fir, în acest moment făcundu-se anchetă!

Foto principal: descriptiv – botosaneanul.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90