930×122 CAPRA 5

amenințare

O ARGEȘEANCĂ A TRĂIT IADUL PE PĂMÂNT. LOVITĂ, AMENINȚATĂ, HĂRȚUITĂ

O argeșeancă a trăit iadul pe pământ. Lovită, amenințată, hărțuită.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Poiana Lacului, acuzat de violenţă în familie, ameninţare şi hărţuire.

Bărbatul este bănuit că pe parcursul acestei luni ar fi lovit-o în mai multe rânduri pe concubina sa, de 43 de ani, originară din comuna Drăganu.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu 6 luni prin intermediul unei rețele de socializare. Ulterior, femeia s-ar fi mutat în locuința bărbatului, împreună cu acesta, în Poiana Lacului.

Ultima dată femeia ar fi fost agresată fizic pe 17 decembrie 2018, a doua zi ea părăsindu-l pe individ. Chiar și așa, bărbatul nu s-ar fi potolit: ar fi amenințat-o și ar fi hărțuit-o, ceea ce a determinat-o pe argeșeancă să apeleze la Poliție.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3