930 x122 grota rece

demisie

O argeșeancă ofițer de penitenciar, îndrăgostită lulea de interlopul pe care îl păzea!

O altfel de „poveste de dragoste” face de câteva zile înconjurul presei naționale. O femeie, ofițer din Penitenciarul Mărgineni, şi-a dat demisia pentru a-şi continua relaţia cu un interlop de care s-a îndrăgostit.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Bărbatul care i-a furat inima tinerei polițiste este Cristian Marian Bejan (foto), un cunoscut interlop din Bârlad, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, șantaj și evaziune fiscală.

Citiți și: Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Proxenet, dealer de droguri și lider al unui grup organizat, deținutul C.M. BEJAN s-a liberat în data de 13.08.2022 din Penitenciarul Mărgineni, iar ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia la câteva zile după liberarea interlopului (22.08.2022).”, precizează Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP).

Tânăra polițistă s-a născut în Argeș

Potrivit spynews.ro, tânăra polițistă s-a născut și a crescut în Argeș. Fata a urmat cursurile unui liceu din Pitești, perioadă în care s-a apucat și de arte marțiale. Aceasta a luptat în ring, în competiții MMA, devenind cunoscută în plan local.

Ulterior acestei etape, a fost admisă la Academia de Poliție „Al. I. Cuza” , a devenit ofițer și în ultimă instanță a fost angajată la Penitenciarul Mărgineni, de la care a demisionat zilele trecute, din dragoste.

Din păcate, după demisie, lucrurile nu au evoluat conform așteptărilor, pentru că, în scurt timp, idila cu infractorul s-a destrămat. Acum, femeia ofițer își dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar, conform FSANP.

Tot potrivit aceleiași surse, în anul 2021, femeia a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepție și misiuni speciale.

Curiozitate: Care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”, se întreabă FSANP, care ulterior a făcut și o plângere către directorul General al Administrației Penitenciarelor, în care cer investigarea situației, pentru că idila are un „impact major asupra imaginii, principiilor și valorilor etice ale polițiștilor din penitenciare, acțiuni care pot îmbrăca forma unor infracțiuni”.

Fără doar și poate, „Iubirea este oarbă” nu mai e în acest caz doar o zicală devenită aproape clișeu, ci o realitate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Marian spune:

    Slaba la minte fata, ce credea ca ii ofera un interlop, luna de pe cer sau cel mai sigur o exporta afara la treaba pt el.😁

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90