930 x122 grota rece

lucru

O companie din România introduce programul de muncă cu 4 zile pe săptămână!

O companie din România introduce programul de muncă cu 4 zile pe săptămână!

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

ING Hubs România extinde către angajați sistemul de lucru de 4 zile pe săptămână. Vor putea opta pentru această variantă începând cu luna ianuarie 2023.

Această decizie vine pe fondul rezultatelor pozitive ale programului-pilot derulat pe parcursul a 6 luni. Adoptarea noului sistem de lucru în cadrul companiei se va face voluntar și gradual, pe parcursul următoarelor luni, pe bază de înscrieri, anunță Profit.ro.

Citiți și: Anunț important pentru toți angajații!

Noul mod de lucru presupune trecerea de la 5 zile de lucru, cu 8 ore/zi, la 4 zile de lucru pe săptămână, cu 10 ore/zi, în acord cu legislația în vigoare. De asemenea, angajații au opțiunea de a trece la varianta cu 9 ore de lucru pe zi, timp de 4 zile și 0,5 zile libere pe săptămână.

Această schimbare va permite astfel păstrarea a 40 ore de lucru/săptămână aferente unui program de lucru full-time conform Codului Muncii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3