930X122 MAIA

fetita

O fetiță a fost lovită în ochi de o petardă!

O fetiță de 13 ani din Caraș-Severin a ajuns la spital după ce un fragment dintr-o petardă a lovit-o în ochiul drept, informează ziare.com, care citează Rador.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Luni, la ora 19.30, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către o femeie despre faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost lovită la nivelul ochiului drept de un fragment de petardă.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 19.00, în timp ce minora se afla împreună cu un grup de tineri, pe un teren de sport din localitatea Poiana Buchin, unul dintre tineri, în vârstă de 16 ani, ar fi aprins fitilul unui obiect pirotehnic, petardă de tip F1, pe care ar fi aruncat-o la circa 5 metri de grup.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Petarda a explodat, iar un fragment a lovit-o pe fata de 13 ani în ochiul drept, minora fiind transportată de mamă la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, au transmis oficialii.

Mai multe amănunte, AICI.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3