930×122 CAPRA 5

amenda

O nouă amendă pentru șoferi!

O nouă amendă pentru șoferi!

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Dincolo de sistemul e-Transport, care deja funcționează, autoritățile vor să introducă și sistemul e-Sigiliu, prin acesta urmărindu-se trasabilitatea transporturilor rutiere de bunuri, potrivit unui proiect de lege apărut recent în dezbatere, ce este pregătit de Guvern pentru asumarea în Parlament.

Instrumentul va fi folosit pentru a preveni evaziunea fiscală.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Diferența majoră între cele două sisteme este că e-Sigiliu va monitoriza deplasarea bunurilor pe căile rutiere și posibilele puncte de „deturnare” – de exemplu, bunurile care, în aparență, ar trebui doar să tranziteze România, dar care, în realitate, sunt vândute „la negru” în România.

O nouă amendă pentru șoferi!

e-Sigiliu va fi gestionat și folosit de către Agenția Națională de Administrare Fiscală și de către Autoritatea Vamală Română.

Atunci când se aplică sigilii, șoferii vehiculelor de transport vor avea responsabilitatea de a asigura integritatea lor.

În caz contrar, aceștia vor risca amenzi drastice – între 20.000 și 50.000 de lei.

Detalii, AICI .

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    tot soferul primeste amenzi, dupa ce ca suntem alergati si vanati de toate institutiile statului acum trebuie sa mai veghem si asupra sigiliului. nu avem infrastructura, sosele, parcari sigure. nu am auzit si eu o stire sa sune asa: guvernul a hotarat ca soferii profesionisti sa aibe salariul brut 5-6000 lei, soferul sa aibe facilitati la firmele unde incarca sau descarca( acces la toaleta si dus).

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90