930 x122 grota rece

cfr

O nouă stradă în Pitești pentru fluidizarea traficului deja sufocat din oraș

O nouă stradă în Pitești

Citiți și: Apare o nouă stradă în Pitești!

Una dintre cele mai vechi dorințe a administrației locale a municipiului Pitești ar putea prinde contur ca urmare a demersurilor făcute de către administrația condusă de Cristian Gentea.

Citiți și: Așa arată primul tren nou CFR cumpărat în ultimii 20 de ani. Finanțare de 70.000.000 €

Edilul a spus astăzi că a avut discuții aplicate cu reprezentanții CFR privind o serie de terenuri pe care municipalitatea le-ar dori pentru a amenaja o nouă arteră de circulație rutieră care ar ajuta enorm la fluidizarea traficului.

Este vorba despre o stradă care ar urma să străbată o bună parte din municipiu de-a lungul căii ferate.

Un acord similar a fost semnat cu CFR pentru unele terenuri care au fost necesare pentru construirea pasajului rutier pietonal de la Podul Viilor.

Gentea a spus că una dintre soluții ar fi ca municipalitatea să plătească la CFR chirie pentru aceste terenuri, iar o alta ar fi concesiunea. Discuțiile vor continua.

Foto: Arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Ion spune:

    Precizarea la sfarsitul articolului ar trebui sa fie :
    Discutiile vor continua. Inca 10 ani.
    Ca tot ce tine de administratia publica locala sau centrala.

  • Un cetatean spune:

    Un cetățean… mai exact….pe terenurile cui trebuie sa vedeti ce repede se vor misca lucrurile…..noi ne facem ca muncim

  • Cirstea Daniel spune:

    O altă escrocherie cu terenuri a prmarului

  • Cititor spune:

    Vaaaaiii ce mă emotionez cand vad asa grija față de cetațean!! 😈😈😈

  • Sergiu spune:

    De ce oare când cineva vrea să facă ceva pentru oraș sau pentru țară se găsesc alții care să comenteze în loc să aprecieze lucrurile bune?
    Chiar așa trebuie ca de fiecare dată să apară cârcotașii ?
    Cei care critică acest demers al domnului Primar au circulat cumva în ultimul an cu mașina prin oraș ca să vadă că traficul e pur și simplu sufocat de numărul mare de mașinile care tranzitează orașul?
    Bucurați-vă mai bine că avem un primar care chiar dorește să facă ceva pentru locuitorii acestui oraș.
    Astfel de primari trebuie apreciați nu primarii care țin locuitorii printre șobolani, în gunoaie, în frig, fără apă caldă sau fără căldură .
    P.S. Nu mă interesează părerea cârcotașilor despre cele spuse de mine așa că vă sfătuiesc să vă adresați comentariile doar între voi.

  • Toni spune:

    Pe noi cârcotașii nu ne interesează părerile pup-in-curistilor sau ale celor care fac parte din noua comisie de circulație care au pus capac traficului și așa foarte îngreunat de la orele de vârf, dacă avem ceva de spus spunem pentru că este dreptul la propria opinie nu avem nevoie de NIMENI care sa ne atragă atenția că supărăm un politician vremelnic despre care sper că vom afla curånd cât de corupt(sau nu😉) este( sau a fost). „Succesuri” in realizarea mărețelor planuri ale administrației locale Pitești!

  • Octavijan spune:

    Felicitarii dnu Primar….este vorba cred de Metroul de suprafata o realizare de proporti ce va lega PITESTI de Mioveni,,,,structura metropola..felicitariii dnu PRIMAR

  • Oktavijan spune:

    Corupt,cred ca nu o sa afli niciodats poate o sa auzi de cariera politica atat

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90