930×122 CUMPANA 5

adolescenti

Oameni electrocutați de doi adolescenți în stația de autobuz

Oameni electrocutați de doi adolescenți în stația de autobuz

Citiți și: Argeș: Bărbat înarmat cu un cuțit într-un local

Doi adolescenți din Târgoviște au fost prinși de jandarmi în timp ce foloseau aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz pentru a intimida trecătorii, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Dâmbovița.

Un jandarm dâmbovițean, care era în timpul liber, i-a văzut pe cei doi și a cerut ajutorul colegilor aflați în serviciu.

Citiți și: Jandarmii argeșeni, prezenți la protestul angajaților Dacia

Întâmplarea a avut loc, ieri (marți, n.r.) după-amiază, în imediata apropiere a unui complex comercial din oraș.

O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit prompt în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani.

Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz”, precizează reprezentanții IJJ Dâmbovița, citați de Agerpres.

Cei doi au fost duși la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoțit de către unul dintre părinți.

În urma efectuării controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroșocuri.

Cei doi au afirmat că le-au achiziționat, recent, pentru autoapărare, iar situația din spațiul public se crease pe fondul unor neînțelegeri.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare, care au fost înaintate Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale”, mai anunță IJJ Dâmbovița.

Foto: descriptiv

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Un comentariu

  • Razvan spune:

    Astia sunt idioti de mici😁 cand vor fi mari doar se joaca😅😅😅

RAW FOTO 570 X 90