930×122 CAPRA 5

alimente

carne

E JALE! TONE DE CARNE ȘI PRODUSE LACTATE STRICATE!

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş a făcut în luna august 463 de controale la abatoare, la unităţi de alimentaţie publică şi în gospodării ale populaţiei.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

Inspectorii coordonaţi de directorul Daniel Lupu au dat 28 de amenzi în valoare totală de 26.200 de lei, în special pentru depozitarea sau comercializarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Tot în august au fost confiscate şi scoase din consumul public, în vederea distrugerii, peste 10 tone de carne şi preparate din carne, 11 kilograme de peşte, 3, 5 tone de preparate din peşte, 112 litri de lapte, 6, 3 tone de produse lactate, 4.261 de ouă şi 3, 4 tone de alte produse. Valoarea mărfurilor confiscate şi distruse (prin ardere în incineratorul din Piteşti) depășește 439.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3