EcoMoto 930×122

obsedat sexual

OBSEDAT SEXUAL, LIBER ÎN ȘTEFĂNEȘTI. CE SPUNE POLIȚIA

Obsedat sexual, liber în Ștefănești. Ce spune Poliția. Ieri, în jurul orei 19:30, un bărbat a fost văzut de mai multe persoane în timp ce se masturba.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Toată întâmplarea ar fi avut loc, susține un cetățean al orașului Ștefănești (care ne-a și semnalat situația), în zona blocuri din oraș. Bărbatul care reclamă incidentul susține că nu este pentru prima dată când bărbatul a fost văzut masturbându-se.

”Aseară am sunat de 7 ori la Poliția Ștefănești, însă nu a răspuns nimeni. Am sunat și la 112 și ni s-a spus ”Da, mulțumim!” Săptămânal oamenii, inclusiv copii, din zonă îl văd pe individ masturbându-se. Totul durează de aproximativ un an. Poliția nu intervine.” ne-a precizat bărbatul.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Locuitorul orașului Ștefănești care semnalează această situație ne-a pus la dispoziție și o filmare care dovedește spusele sale. Însă, din cauza caracterului indecent, am ales să nu le facem publice.

Am luat legătura și cu Poliția Argeș. Purtătorul de cuvânt al instituției, Mădălin Zamfir, ne-a precizat că ”numărul de fix al Poliției orașului Ștefănești este disponibil până la ora 16. A fost și o sesizare la numărul unic de urgență 112. În urma apelului, colegii mei s-au deplasat la fața locului, însă persoana reclamată nu a fost găsită.”

Pentru a-l identifica pe individul care se masturba, redacția noastră a pus la dispoziția Poliției imaginile primite. ” Pe baza imaginilor, Poliția se sesizează din oficiu și se deschide dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.”, mai declară Zamfir.

Vă reamintim că ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, pe pagina de Facebook epitesti sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3