SPALATORIE MURAY  930×122

alcool

“Ochelari de droguri și alcool” la Mioveni!

“Ochelari de droguri și alcool” la Mioveni!

Citiți și: A sunat la 112 să anunțe că interlopii i-au furat cocaina de 30.000€

Sub mottoul Agenției Naționale Antidrog UNIȚI PENTRU VIAȚĂ!, în perioada 24-25 iunie a.c., Agenția Națională Antidrog, prin Centrul Regional Antidrog Pitești, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș și Primăria Orașului Mioveni, derulează activități de prevenire a consumului de droguri în cadrul Festivalului Rock’N’Ride din zona de picnic Făget-Mioveni.

Activitățile de prevenire vizează informarea și conștientizarea tinerilor și adulților asupra efectelelor medicale, psihologice și sociale ale consumului de substanţe psihoactive, precum şi promovarea unui stil de viaţă sănătos.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, prins drogat la volan pe străzile din oraș!

De asemenea, vor fi distribuite materiale informative de prevenire a consumului de droguri și vor fi oferite informații cu privire la serviciile centrelor de prevenire, evaluare și consiliere antidrog.

Toate persoanele interesate vor putea experimenta „ochelarii de droguri”, care simulează efectele resimțite de consumatorii de substanțe psihoactive (mai exact efectele psihomotorii), precum și „ochelarii de alcool” care simulează o intoxicație puternică de alcool.

“Menționăm faptul că activitățile sunt circumscrise direcției de acțiune: Reducerea cererii de droguri – domeniului prioritar intitulat “Prevenirea Consumului de Droguri” din cadrul Planului de Acțiune pentru implementarea Strategiei Naționale în domeniul Drogurilor 2022-2026.”, transmite Agenția.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90