930 x122 grota rece

alcool

“Ochelari de droguri și alcool” la Mioveni!

“Ochelari de droguri și alcool” la Mioveni!

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Sub mottoul Agenției Naționale Antidrog UNIȚI PENTRU VIAȚĂ!, în perioada 24-25 iunie a.c., Agenția Națională Antidrog, prin Centrul Regional Antidrog Pitești, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș și Primăria Orașului Mioveni, derulează activități de prevenire a consumului de droguri în cadrul Festivalului Rock’N’Ride din zona de picnic Făget-Mioveni.

Activitățile de prevenire vizează informarea și conștientizarea tinerilor și adulților asupra efectelelor medicale, psihologice și sociale ale consumului de substanţe psihoactive, precum şi promovarea unui stil de viaţă sănătos.

Citiți și: Noua metodă inedită prin care cei beți la volan sunt prinși instant!

De asemenea, vor fi distribuite materiale informative de prevenire a consumului de droguri și vor fi oferite informații cu privire la serviciile centrelor de prevenire, evaluare și consiliere antidrog.

Toate persoanele interesate vor putea experimenta „ochelarii de droguri”, care simulează efectele resimțite de consumatorii de substanțe psihoactive (mai exact efectele psihomotorii), precum și „ochelarii de alcool” care simulează o intoxicație puternică de alcool.

“Menționăm faptul că activitățile sunt circumscrise direcției de acțiune: Reducerea cererii de droguri – domeniului prioritar intitulat “Prevenirea Consumului de Droguri” din cadrul Planului de Acțiune pentru implementarea Strategiei Naționale în domeniul Drogurilor 2022-2026.”, transmite Agenția.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90