NOR CURIER 930X122

bowling

bowling

OFERTĂ DE 1.200.000 DE EURO PENTRU PRIMĂRIA PITEŞTI. O ACCEPTĂ SAU NU?

Cooperativa „Prestarea” a informat Primăria Piteşti că este dispusă să vândă o clădire din apropiere de Bazinul Olimpic pentru suma de 1.200.000 de euro.

Citiți și: Orașul din România cu zeci de milionari în euro. Nu este București!

Preţul a scăzut de la 2.000.000 de euro, atât cât se solicita iniţial, iar municipalitatea ar putea fi interesată, deoarece în zonă s-au făcut investiţii publice pentru amenajarea unei parcări şi a unei zone de agrement şi sport.

Mai mult, terenul de sub clădirea cu pricina îi aparţine… municipalităţii, ca urmare a unei decizii mai vechi a instanţelor de judecată. Proprietarii clădirii (celebra „Bowling”) sunt dispuşi să o înstrăineze şi cu plata în rate, dar autorităţile locale au hotărât să nu se grăbească. Întrucât clădirea a fost afectată cu ani în urmă de un incendiu, Primăria le cere proprietarilor să facă mai întâi o expertiză tehnică pentru a vedea dacă structura de rezistenţă a avut sau nu de suferit. În funcţie de rezultatul expertizei şi de evoluţia veniturilor la bugetul local se va lua o decizie privind cumpărarea sau nu a imobilului respectiv (acolo unde cândva a funcţionat un en-gross).

Citiți și: Pitești. Educatoare condamnată de instanță! Fapte scandaloase la cresă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3