New Profesional Consult 930 x 122

dsu

OFICIAL: PITEȘTIUL, ORAȘ ”DE FOC”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș și-a prezentat astăzi bilanțul pe anul 2017.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

La eveniment a participat și Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretar de stat în Ministerul de Interne.

Potrivit bilanțului, anul trecut pompierii argeșeni au intervenit pentru stingerea a peste 500 de incendii produse la locuințe, alte clădiri, autoturisme, etc. Printre principalele cauze de producere a incendiilor se numără instalațiile electrice defecte, focul deschis și coșurile de fum necurățate.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

La acest tip de incendii, numărul a fost mai mare cu 11% decât anul precedent (în 2016 s-au înregistrat 463 de astfel de incendii).

Municipiul Pitești se află pe primul loc în județul Argeș în ceea ce privește numărul incendiilor de acest fel: 59 în 2017. Urmează orașul Mioveni (cu 28 de incendii) și municipiul Câmpulung Muscel (25) (click pe imagine pentru mărire):

Și în ceea ce privește numărul incendiilor de vegetație produse în 2017, dintr-un total de aproape 600, cele mai multe – 62 s-au produs tot în Pitești (click pe imagine pentru mărire):

Și la acest tip de incendii în 2017 s-a înregistrat o creștere semnficativă (de 34%) faţă de 2016, atunci când s-au produs 444 de incendii de vegetaţie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90