EcoMoto 930×122

curent

Oficial! Se dau banii înapoi pentru facturile umflate!

Cei care au plătit în avans peste 100 de lei pentru factura de electricitate vor primi banii înapoi, anunță Zoltan Nagy, vicepreședintele ANRE.

Citiți și: Decizie crucială! Ce se întâmplă cu ajutoarele de încălzire

Acesta a explicat la RomâniaTV condițiile în care românilor li se vor restitui banii:

„Există o prevedere în ordonanța 27. După ce se închide anul 2022, când avem tot consumul pe anul 2022, ceea ce se întâmplă la sfârșitul lunii ianuarie 2023 – cei care trec dintr-o categorie în alta, în jos, adică au fost între 100 și 300 și au reușit să reducă sub 100 consumul mediu lunar, pe 2022, a fost sub 100, în luna februarie li se restituie diferența.

Citiți și: Informația pe care trebuie să o știe piteștenii din aceste zone!

Și la fel, și cei care au fost peste 300 și reușesc să intre sub 300, în 2022, în februarie vor primi diferențele plătite. Se vor restitui de către furnizori si furnizorii vor primi diferența de la bugetul de stat”, a declarat Zoltan Nagy

ANPC reaminteşte consumatorilor că procedura atunci când au o nemulţumire legată de modul în care a calculată o factură este să ia mai întâi legătura cu operatorul economic care furnizează acest serviciu, iar dacă acest dialog sau informaţiile primite nu sunt satisfăcătoare să completeze formulare de sesizare de pe site-ul instituţiei.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3