New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

OLANDEZI LA APĂ CANAL

Olandezi la Apă Canal. Societatea Apă Canal 2000 a fost astăzi gazda unei delegaţii româno-olandeze, alcătuită din studenţi şi profesori, care au vizitat Staţia de Epurare Piteşti. Vizita s-a înscris în acţiunile cuprinse în programul WETSKILLS.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Organizat cu sprijinul Ambasadei Olandei în România şi în colaborare cu Universitatea Tehnică de Construcţii şi Universitatea Politehnică, ambele din Bucureşti, programul le este dedicat viitorilor profesionişti în domeniul apei. Programul are incluse o serie de acţiuni de documentare şi de lucru în echipe mixte româno-olandeze în perioada premergătoare desfăşurării competiţiei din cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est.

Printre aceste acţiuni se număra şi o vizită de studiu la o staţie de epurare din România. Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești a fost aleasă pentru a le împărtăşi viitorilor specialişti aspecte legate de tratarea apelor uzate, ca bun exemplu în managementul acestor ape.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est este organizat de Asociaţia Română a Apei şi va avea loc în Bucureşti, la Palatul Parlamentului, în perioada 15-17 mai 2017.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va participa la Forum, la fel ca şi în anii trecuţi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3