New Profesional Consult 930 x 122

drapelul de luptă

ONOR LA DRAPEL!

Onor la Drapel! Astăzi, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, pompierii argeșeni au participat la un moment unic în cariera lor profesională: înmânarea de către președintele țării a Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş.

Citiți și: Argeș. A ars tot!

Klaus Iohannis i-a înmânat Drapelul de Luptă șefului ISU Argeș, locotenent-colonelul Bogdan Olar.

La festivitate, una dintre cele mai grandioase din ultimii ani din istoria armei, desfășurată în Parcul Carol din București (în zona Monumentului Eroilor Neamului), au participat și prim-ministrul Mihai Tudose, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, conducătorul Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și prefectul de Argeș, Emilian Dragnea.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

ISU Argeș a primit Drapelul de Luptă alături de alte zece inspectorate județene pentru situații de urgenţă.

Drapelul de Luptă are un regim special, pentru că este simbolul onoarei, vitejiei şi al gloriei militare. Fiecare unitate militară îşi are propriul său Drapel de Luptă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3