Donaris 930 x 122

politia

OPRIȚI DE RADAR ÎN PITEȘTI. ȘOFERI ARȘI LA BUZUNARE

Opriți de radar în Pitești. Șoferi arși la buzunare. Polițiștii piteșteni au acționat din nou ieri pentru sancționarea șoferilor care circulă cu viteză peste limita legală admisă în localitate (50 de kilometri pe oră).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pe Calea Câmpulung, un autoturism Audi a fost înregistrat de aparatul radar cu 112 kilometri pe oră. Șoferul era un tânăr de 20 de ani din municipiul Câmpulung Muscel.

Tot pe strada Calea Câmpulung, un bucureștean de 23 de ani circula cu 112 kilometri pe oră la volanul unui autoturism Skoda.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Fiecare dintre cei doi șoferi a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, ambilor le-au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile, precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș, care ne-a furnizat informația în urmă cu puțin timp.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3