NOR CURIER 930X122

accident

ORA ȘI… ACCIDENTUL

În comuna argeșeană Budeasa, situată în apropiere de Pitești, s-a produs astăzi un accident de circulație care, din fericire, nu a avut urmări grave.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

În accident au fost implicate două autovehicule. Șoferul unuia dintre acestea nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu cealaltă mașină dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Accidentul s-a produs aproape de Primăria Budeasa, în condițiile în care și vremea a fost ploioasă.

În ultima vreme în Argeș s-au înregistrat multe accidente de circulație cu victime, ceea ce l-a făcut pe prefectul Mihai Oprescu să ia atitudine și să solicite Poliției și Companiei Naționale pentru Autostrăzi și Drumuri Naționale să ia măsuri de prevenire. Prefectul a identificat și două cauze ale acestor accidente: marcajele de proastă calitate sau lipsa acestora, precum și prezența redusă a Poliției pe străzi.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90