New Profesional Consult 930 x 122

alimente

Pachetul cu alimente cântăreşte cât un sac cu ciment

Încă un transport cu pachetele de alimente destinate persoanelor defavorizate a ajuns în localități argeșene. Fiecare pachet are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

La Pitești, asemenea pachete se distribuie în localităţile Aninoasa, Bughea de Sus, Bălilești, Dârmănești, Vlădești și Valea Mare Pravăț.

Pachetele cu alimente sunt destinate următoarelor categorii:

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

– persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;

– familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat;

– persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate).

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș”, precizează prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90