930 x122 grota rece

caini

Până aseară luai amendă dacă făceai aşa ceva! Acum e la liber!

Un gest banal, pe care îl vezi repetat în zona centrală a Piteştiului şi nu numai, putea aduce sancţiuni de până la 5.000 de lei celor care îl făceau.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Este vorba de hrănirea porumbeilor, „activitate” interzisă în noiembrie 2013 printr-un proiect a cărui ţintă specială era, de fapt, interzicerea hrăinirii câinilor de pe stradă de către cetăţeni.

Consiliul Local a revenit asupra deciziei în ședința sa extraordinară de aseară, eliminând din proiect sintagma „păsări”. Concret, prin această hotărâre se permite în continuare hrănirea porumbeilor, care a devenit în ultima vreme un fel de „sport” pentru cei mari şi cei mici în mai toate zonele municipiului. Au rămas, însă, în vigoare sancţiunile pentru piteștenii care hrănesc câini pe domeniul public și în jurul blocului.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90