930 x122 grota rece

alin călinescu

Parc acvatic în zona BEMO: Relaxare și distracție în orice moment al anului

Alin Călinescu, candidat din partea PNL Argeș pentru Primăria Mioveni: Parc Acvatic în Zona BEMO. O oază de relaxare deschisă tot anul!

Citiți și: Mioveni: Oamenii au decis! Viitorul primar a fost ales!

„Cum văd eu Mioveniul Viitorului?

Cu un parc acvatic modern, cu bazine acoperite și facilități similare celor din cele mai mari parcuri acvatice cu apă termală din Europa, cum este cel de lângă București. Această viziune, pe care îmi doresc foarte mult să o transform în realitate, le va permite oamenilor să se bucure de parcul acvatic BEMO în orice moment al anului, fără restricții legate de vreme.

Citiți și: Alin Călinescu: ,,Susțin sportul de performanță și de masă”

În prezent, în oraș există câteva bazine exterioare cu spațiu verde și plajă, care pot fi folosite doar când vremea este favorabilă.

Cum ar fi dacă ai putea să te recreezi pe un șezlong, într-un cadru tropical, indiferent de anotimp?

Spre deosebire de alte proiecte, care vizează doar modernizarea spațiului existent, fără a oferi o dezvoltare reală, noi vom crea o alternativă cu adevărat valoroasă.

Parc Acvatic în Zona BEMO. O oază de relaxare deschisă tot anul!

Este OFICIAL! Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești

Parcul acvatic din zona BEMO va fi mai mult decât un simplu loc de agrement de vară: va fi o destinație de relaxare și wellness pentru întreaga comunitate, indiferent de sezon.

Argeș. Duelul se încinge: Ana M. Pănescu (PNL) pregătită să-l detroneze pe Boțârcă (PSD)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3