930 x122 grota rece

control judiciar

PARCHETUL, DECIZIE ÎN SCANDALUL DIN TUDOR VLADIMIRESCU

Parchetul, decizie în scandalul din Tudor Vladimirescu. Piteșteanul de 54 de ani care și-ar fi agresat ieri un vecin în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu și care tot ieri a fost reținut de polițiștii Secției 4 pentru 24 de ore a fost lăsat astăzi în libertate.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a hotărât că bărbatul va fi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura presupune cercetarea în stare de libertate, dar cu anumite restricții legale.

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Poliția Argeș.

Citiți și: Accident cu scandal: „Îmi bag… în mașina ta!/ „Nu-ți băga tu… în mașina mea!”

Vă reamintim că ieri dimineață, într-o parcare din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu a avut loc un scandal între doi vecini. Unul dintre ei a devenit violent, în urma conflictului fiind reținut sub acuzațiile de distrugere, amenințare, lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice (imagini și subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90