NOR CURIER 930X122

baruri

PAS LA INCENDIU! AMÂNARE PENTRU CLUBURI ȘI BARURI

Ca urmare a presiunilor făcute de mediul privat şi a ineficienţei procedurilor, termenul până la care construcţiile şi amenajările care în prezent funcţionează fără a deţine o autorizaţie de securitate la incendiu trebuie să obţină acest document ar putea fi amânat cu 6 luni.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Propunerea apare într-un proiect de lege iniţiat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, aflat în dezbatere publică.

Prevederile legii „Colectiv”, intrată în vigoare după tragicul eveniment din octombrie anul trecut şi care a introdus obligativitatea ca proprietarii de construcţii şi amenajări să deţină o autorizaţie de securitate la incendiu ar putea fi amânate, conform proiectului.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Astfel, potrivit documentului citat, cei care nu deţin o astfel de autorizaţie (proprietarii de cluburi, baruri, localuri, spaţii comerciale, magazine, etc.) vor avea posibilitatea să intre în legalitate până la data de 30 iunie 2017, iar nu până pe 31 decembrie anul acesta, aşa cum stipulează actuala legislaţie (Legea nr. 33/2016).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3