930×122 CAPRA 5

frații golești

Patron din Argeș, reținut

Update, 21 ianuarie, ora 13.24, IPJ Argeș transmite:

„O persoană a fost reținută, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor efectuate, în cursul zilei de ieri de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, la persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de înșelăciune și delapidare.

Citiți și: Percheziții în 15 județe, inclusiv în Argeș. Mega înșelăciune cu mobilă la comandă

Reamintim faptul că, la data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pitești, Mioveni și Carpen, județul Dolj, la sediul a două societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor înșelăciune și delapidare.

Laptopuri, telefoane și carduri au fost ridicare în urma perchezițiilor

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor: două laptopuri, trei telefoane mobile, carduri bancare și unități de stocare, 11 saci cu peste 1500 de colete, peste 250 de căști audio și mai multe documente și înscrisuri cu valoare probatorie.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie-decembrie 2022, în mai multe rânduri, un bărbat de 38 de ani, din Mioveni, în calitate de administrator în fapt al unei firme, ar fi indus în eroare mai multe persoane fizice, din mai multe județe, cărora le-ar fi prezentat ca adevărat faptul că au comandat un produs on-line, deși în realitate nu făcuseră acest lucru, produse pe care persoanele le-au primit prin curier și pentru care au plătit.

Totodată, în aceeași perioadă, în calitate de administrator al societății în cauză, ar fi retras mai multe sume de bani provenite din activitatea firmei, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei, pe care și le-ar fi însușit fără drept.

5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, bărbatul de 38 de ani, din Mioveni, a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Știrea inițială, 20 ianuarie, ora 14.07 – Pitești. Mascații pe Frații Golești! Trăgea țepe online!

În această dimineață, în municipiul Pitești, dar și în orașul Mioveni, au avut loc percheziții într-un dosar de înșelăciune și delapidare.

 

În Pitești, perchezițiile au avut loc la un magazin situat pe Bulevardul Frații Golești.

IPJ Argeș transmite: 

„La primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la sediul a două societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și delapidare.

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pitești, Mioveni și Carpen, județul Dolj, la sediul a două societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor înșelăciune și delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie-decembrie 2022, în mai multe rânduri, un bărbat de 38 de ani, din Mioveni, în calitate de administrator în fapt al unei firme, ar fi indus în eroare mai multe persoane fizice, din mai multe județe, cărora le-ar fi prezentat ca adevărat faptul că au comandat un produs on-line, deși în realitate nu făcuseră acest lucru, produse pe care persoanele le-au primit prin curier și pentru care au plătit suma de 69,99 lei.

Totodată, în aceeași perioadă, în calitate de administrator al societății în cauză, ar fi retras mai multe sume de bani provenite din activitatea firmei, în valoare totală de 55609,24 lei, pe care și le-ar fi însușit fără drept.

3 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.”

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

4 comentarii

 • Moldoveanu Vicentiu spune:

  Cu mascatii pentru 70 lei si 50000 lei??? Adica la plevușcă……

 • Mario spune:

  Sunt în asentimentul d-lui Moldoveanu …tot plevuscă !
  Să fiu mai clar : Este bine ca „forțele statului” să intervină în orice situație de evaziune – deși în cazul prezentat, cheltuielile intervenției depășesc sigur prejudiciul, C.de conturi poate verifica – dar acționați cu hotărâre și asupra MARILOR CORUPȚI AI ROMÂNIEI, stimate servicii aservite !

 • Farcas Nelu spune:

  Pe Richiteanu Gabriel Vlad alias Aldo Tips nu l au săltat.Anaful poate ii face o vizita,zic,de baiat bun l au si exmatriculat de la facultatea de drumuri si poduri…Politia Pitesti ce parere are?

 • Ieșiți de sub arcade spune:

  De la revoluție încoace, doar pe ăștia micii îi ia „dracu”, pleava este dată ” exemplu”, de adevărații brontozauri ai corupției și ai fraudei, de la politicieni, afaceriști , prin primării și instituții de stat , … ăștia de ” sus , ce-i dețin ” practic pe mascați și restul de servicii , nici mama dracului nu-i ia de ciuf la modul real.

570 X 90 POSADA 3