New Profesional Consult 930 x 122

evaziune fiscala

PATRONI DIN PITEȘTI, ANCHETAȚI

Patroni din Pitești, anchetați. Polițiștii argeșeni ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că în perioada 2011-2012 administratorii a două societăți comerciale din Pitești ar fi înregistrat în evidențele contabile ale firmelor cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni economice reale cu o altă societate comercială.

Patronii celor două societăți (Daniel C., în vârstă de 56 de ani, din Pitești, și Sandu M., de 45 de ani, din București) ar fi înregistrat în evidențele contabile ale firmelor achiziții fictive de materiale de construcții cu o a treia firmă, tot din Pitești (administrată de Nicolae I., de 55 de ani, din Pitești).

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

”Prin activitatea infracțională, bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 545.000 de lei.

Pentru recuperarea pagubei produse prin infracţiune s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile ale celor în cauză, iar suma de peste 300.000 de lei a fost recuperată.”, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

S-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra unui teren de 500 de mp din comuna argeșeană Albota și a unui apartament din București.

Dosarul a fost înaintat Pachetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunere de trimitere în judecată. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3