New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

Paznicul de la CJ Argeș s-a „aruncat” în fața mașinii să-i țină parcarea goală micului șef

Paznicul de la CJ Argeș s-a „aruncat” în fața mașinii să-i țină parcarea goală micului șef

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Ieri a avut loc o ședință a Consiliului Județean Argeș.

Cum sediul CJ este în reabilitare („Casa Albă” sau Palatul Administrativ), toată activitatea, deci și ședințele Consiliului se desfășoară în sediul provizoriu de la fostul Centru de Calcul de pe Bulevardul Republicii din Pitești.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Puteți re (citi) subiectul refacerii clădirii sediului CJ, AICI – Peste 5 milioane € pentru CJ Argeș

În fața sediului temporar din centrul Piteștiului sunt locuri de parcare publice, iar unele dintre ele sunt rezervate pentru INSTITUȚIA Consiliul Județean Argeș

Repetăm: pentru INSTITUȚIA Consiliului Județean Argeș.

Concret, sunt 6 locuri date în folosință de către Primăria Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) către CJ Argeș.

Întâmplare HALUCINANTĂ pentru zilele noastre!

Consilierul județean PNL Valentin Deaconescu (foto) a avut ieri o surpriză de proporții. Acesta a vrut să își parcheze mașina pe unul dintre locurile de parcare din fața instituției care erau libere, dar blocate (rezervate).

Paznicul nu i-a permis acest lucru, precizând că unul dintre locurile goale în acel moment, unde acesta a vrut să parcheze, este rezervat pentru vicepreședintele CJ Adrian Bughiu.

Paznicul s-ar fi pus efectiv în fața mașinii consilierului ca nu cumva să parcheze în locul micului șef, însă cu aspirații mari!

Cu siguranță nu a vrut să-și supere șefuțul, și, cu acest prilej, și-a arătat nemărginita slugărnicie pe care i-o poartă lui Bughiu.

În aceeași zona mai erau înca două locuri de parcare goale, din cele 6. Însă nici pe acelea nu a avut voie să parcheze. Paznicul i-ar fi spus consilierului că și acelea sunt rezervate pentru ceilalți șefi (vicepreședinte și președinte) din CJ Argeș.

Cum ar veni, rezervate pe persoană fizică, nu pentru INSTITUȚIA CJ ARGEȘ!

Locurile sunt, de fapt, pentru Consiliul Județean. Dar, surpriză: avizul pe care ni l-a prezentat (astăzi) în acest sens reprezentantul pazei de la CJ Argeș este expirat din data de 31 decembrie 2022, după cum se poate vedea și din facsimilul de mai jos:

Așadar, dacă nu există alt aviz, și ne îndoim că ar exista, parcarea de la CJ Argeș este blocată ILEGAL și acolo pot parca toți oamenii de rând.

Dar să plătească, bineînțeles!

Încă ceva important: suntem curioși dacă CJ-ul a plătit sau plătește vreun leuț pentru parcare la scara instituției ?!?

Sau doar oamenii de rând trebuie să-și plătească parcarea?

Așteptăm un răspuns în acest sens și de la SPEP!

În timp ce consilierul Deaconescu încerca să explice faptul că și el, la fel ca Adrian Bughiu, este consilier județean și are aceleași drepturi, deci inclusiv la parcare, a apărut și vicepreședintele Bughiu cu mașina.

Șoferul acestuia a parcat pe unul dintre locurile rezervate, bineînțeles! Bughiu, cum era de așteptat, nu a băgat în seamă incidentul și a mers grăbit în sediul CJ.

Nici nu ne așteptam la Bughiu să rezolve civilizat acest incident minor. Vicele de la CJ Argeș este cunoscut pentru îngâmfarea de care dă dovadă. Așa știu cei mai mici dintre oameni să se comporte!

Deaconescu a cerut apoi să fie lăsat să parcheze pe locul de lângă, de asemenea liber. Interzis și acolo. Replica paznicului a fost că respectivul loc este al vicepreședintelui Marius Nicolaescu!

În cele din urmă, dezgustat de toată situația, consilierul PNL a renunțat și a găsit un alt loc de parcare.

Din nou în Comunism!

Iarăși avem parte de o societate în care, la fel ca în comunism, unii sunt mai șmecheri decât alții!

Oare ne aflăm într-un comunism mascat sau nu e nicio diferență între privilegiații de ieri și cei de azi?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • Eleonora spune:

    Sunt și unii mai șmecheri ca alții, dar sunt și pupincuriști mai pupincuriști ca alții! La așa șefi, așa paznici!

  • Cristian Ionescu spune:

    Numai daca te uiti la fata lui si-ti dai seama de intelectul lui. Cine-i ordinarul acesta, Adrian Bughiu? E ales pe liste suplimentare , ale celor cu nevoi speciale?

  • Minca marian spune:

    masina apartine de consiliul județean. acolo este loc rezervat pentru mașinile consiliului judetean .mai mergeti si pe jos sau cu autobuzul ca prea va ti îngâmfat cam mult ce sa zic despre tine repede comunismul daca era pe vremea comunismului 80%nu aveati studiile necesare pentru a pasi pe treptele casei albe actualul sediul este facut de comunisti.

  • Anonim spune:

    Ce așteptări să ai de la un paznic ?! Sper ca anul viitor CJ Argeș să nu mai fie călărit de psd ( partidul sărăciei durabile )

  • Bb spune:

    trebuia lasat sa parcheze, era ziua lui de nastere!

  • Iuliana spune:

    Slugă la dârloaga! Încă se respectă sloganul!

  • Din ion spune:

    Astfel de cazurisint și la spitalul județean au apărut fel de fel de blocări în parcare sa vedeți femeile de serviciu și asistentele de la privat cum ocupă locurile pentru șefi dis de dimineață oare nu se poate face nimic acolo cine e responsabil de zona respectiva

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90