930X122 MAIA

furt calificat

Percheziție în Argeș. Un puști de 16 ani s-a trezit cu mascații la poartă

Un puști de 16 ani, din Băbana, a fost reținut de polițiști după ce a intrat prin efracție într-un magazin din Pitești de unde a furat mai multe produse alimentare și băutură.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 04 martie a.c., a avut loc și o percheziție la locuința adolescentului, în comuna Bradu.

Acolo, polițiștii au identificat un bun dintre cele sustrase. Astfel, minorul a fost reținut, iar ulterior plasat sub control judiciar.

Citiți și: Breaking: Percheziții! Infractori „mondiali” luați pe sus de mascați

„În ziua de 04 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un minor de 16 ani, din Băbana.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., minorul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 04 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința minorului, din Bradu, unde au identificat un bun dintre cele sustrase.

Minorul a fost condus la sediul secției, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • George Valahul spune:

    Băbana sau Bradu?

  • Catalin spune:

    Bravo poliției române. Pe cei mari (hoți) îi acoperă.
    1

  • Antonyo Gabriel spune:

    Merită iertat,, acest copil? În primul rând că are o vârstă foarte mică! Și în al doilea rând că nu a știut ce face? Un mic avertisment atâta merită,, Marii, domni care au făcut o faptă bună trebuie să mai ia puține detalii și săi prindă pe cei care fură milioane de euro 🤔👍nu acest copil,,

  • Mariana Marinescu spune:

    Nu contează că arec16 ani !?! El va continua sa fure !!

  • emc spune:

    Daca va spargea voua casa nu mai sareati ca sa il ierte!

  • DASCĂLU GABRIEL spune:

    Ce a făcut acum așa va face și pe viitor Tăiate mâinile că așa se vor potolii infractorii ACEȘTIA VOR FI VIITORII CRIMINALI BAGAT LA PUȘCĂRIE DIN PRIMA NU AREST LA DOMICILIU SI PUSI SĂ MUNCEASCĂ LA MUNCI GRELE ACEȘTIA PREZINTĂ PERICOLUL PUBLIC CÂND ESTE MIC SE PERFECȚIONEAZĂ PE URMĂ DEVINE PROFESIONISTMUNCI GRELE SĂ NU MANANCE MANCAREA STATULUI DEGEABA

  • Alin spune:

    Va dati seama percheziție serioasă.. Cati mascați or fi fost mobilizati nenorocire mare..Presa de 2 lei sunteti toti manjiti cu rahat .Ne meritam soarta!

  • Alexandra spune:

    Dar oare v-ați întrebat dece a făcut-o ?
    Bineînțeles că nu , imediat se postează anumite informații despre așa zisa crima de furt calificat care acest adolescent a făcut-o
    Imediat lumea comentează imediat numim acest adolescent hoț , dar oare nimeni nu se gândește de ce acest copil a făcut așa ceva? oare nimeni nu se gândește la motivul pentru care acest copil a făcut această faptă ?
    Vă spun eu nimeni nu se gândește , deoarece trăim în România într-o țară în care imediat se arată cu degetul.
    Trăim într-o țară în care cei de sus din parlament din unitățile școlare nu-și fac datoria, trăim într-o țară în care pe nimeni nu interesează ce probleme confruntă un copil sau adolescent trăim într-o țară în care puține interesează de problemele fiecăruia v-ați gândit atunci când puneți aceste postări v-ați gândit oare de ce a făcut asta?
    Poate acel puști vrea să aducă câteva sute de lei acasă să-și ajute părinții să ajungă la sfârșit de lună , poate acest copil a făcut această faptă deoarece vroia să-și ajute mama la cheltuieli zilnice la care nu face față.
    Imediat arătăm cu degetul și judecăm dar niciodată nu v-ați gândit ce-o fi în sufletul unui copil cand face așa ceva !
    Rușine presă, rușine România, rușine unităților școlare care nu-și fac datoria, Și mai ales rușine persoanelor care arată cu degetul fără să știe motivul sau cauza la care un om este determinat să fac acest lucru !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA