EcoMoto 930×122

ipj arges

Percheziție în Pitești. Tânăr periculos, săltat de mascați după ce i-a făcut rău unui copil

Percheziție în Pitești. Tânăr periculos, săltat de mascați după ce i-a făcut rău unui copil

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un bărbat, de 24 de ani, din Pitești.

„Din cercetări, s-a stabilit că perioada 17-19 august a.c., bărbatul ar fi șantajat un minor, cu divulgarea unor imagini video compromițătoare, în scopul dobândirii, în mod injust, a sumei de 5 000 de lei.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Percheziție în Pitești. Tânăr periculos, săltat de mascați după ce i-a făcut rău unui copil

Astfel, în temeiul autorizării instanței competente, cu sprijinul specialistilor Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în cursul zilei de ieri, 23 august a.c., a fost organizată și desfășurată o acțiune de prindere în flagrant a celui în cauză, ocazie cu care acesta a fost depistat, în municipiul Pitești, având asupra sa suma de 600 de lei, pe care acesta a primit-o, anterior, de la persoana vătămată.

Din cercetări s-a stabilit că, anterior prinderii în flagrant, persoana vătămată i-ar mai fi remis suma de aproximativ 1 de lei, tot ca urmare a acțiunii de constrângere morală.

De asemenea, pentru pentru administrarea probatoriului, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști criminaliști, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința bărbatului.

Percheziție în Pitești. Tânăr periculos, săltat de mascați după ce i-a făcut rău unui copil

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate, mai multe obiecte cu valoare probatorie: două unități de calcul, trei telefoane mobile, o minicameră video, două unități de stocare și două tablete.

Totodată, în cadrul percheziției, au fost identificate o substanță de tip pulbere, cu aspect vegetal, cu privire la care există suspiciunea că ar conține substanțe psihotrope, precum și un mini cântar, dar și mai multe arme albe și arme cu aer comprimat și muniție aferentă.

Cu privire la acestea, au fost sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Pitești și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, pentru continuarea verificărilor, conform competențelor.

Bărbatul în cauză a fost condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul poliției, pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, transmite Poliția Argeș.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a emis azi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3