New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

PERCHEZIȚIE, SĂLTAT DE LA SERVICIU CU „MASCAȚII”

Percheziție, săltat de la serviciu cu „mascații”. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale („mascații”) au făcut ieri o percheziție în orașul Mioveni.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

A fost vizat un bărbat de 37 de ani, din Mioveni, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Percheziția a avut loc la locul de muncă al bărbatului, Bogdan B., acesta fiind și angajat, și asociat la un service din Mioveni.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că din aprilie 2019 și până în prezent bărbatul ar fi deținut fără drept 216 elemente de muniție.

„În cauză a fost înregistrat dosar penal, iar elementele de muniție au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, informează Poliția Argeș. Legea prevede pentru acest tip de infracțiune o pedeapsă cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Acțiunea s-a desfășurat cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale (D.O.S.) din Inspectoratul General al Poliției Române.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90