Donaris 930 x 122

perchezitii

Percheziții de amploare în Argeș. Zeci de persoane implicate!

Percheziții de amploare în Argeș. Zeci de persoane implicate!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în județele Argeș și Maramureș.

Autoritățile au descins la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și fraudă informatică.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

,,Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2017 – 2023, mai multe localuri de alimentație publică, din județul Argeș, ar fi omis să evidențieze, în documentele contabile și în alte documente legale, operațiunile comerciale efectuate, inclusiv prin utilizarea necorespunzătoare a unui soft informatic de gestiune, în scopul înregistrării doar parțiale a încasărilor în evidențele contabile.”, transmite Poliția Argeș.

Percheziții de amploare în Argeș. Zeci de persoane implicate!

30 de persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul lucrătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Argeș și Maramureș.

Au intervenit, de asemenea, și polițiștii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Maramureș.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90