SPALATORIE MURAY  930×122

perchezitii

Percheziţii de amploare la infractori periculoşi. Poliţişti din Argeş participă la acţiune

Astăzi, Poliția Română efectuează 126 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

UPDATE ORA 10.40: Surse judiciare ePiteşti ne-au transmis că, în cadrul acţiunii, nu sunt vizate domicilii sau persoane din judeţul Argeş, însă la acţiune participă şi poliţişti din cadrul IPJ Argeş care au mers în alte judeţe.

Ştirea iniţială – ora 10.33

Până la această oră, cel mai probabil pentru buna desfăşurare a acţiunii, Poliţia nu a detaliat unde anume au loc percheziţiile.

Citiți și: Percheziții în Argeș! Polițiștii au găsit droguri ascunse în toaletă

„Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, pornografie infantilă, trafic de migranți, înșelăciune, fals informatic, uz de fals, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, infracțiuni la regimul silvic și furt.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei în fiecare caz, Poliția Română va oferi informațiile ce pot fi făcute publice”, precizează Poliţia Română într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3