EcoMoto 930×122

Arges

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. BANDĂ DE HOȚI, ANIHILATĂ

Poliţiştii din Călărași, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au făcut ieri 5 percheziţii în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis furturi cu un prejudiciu total de 26.800 de lei.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Perchezițiile s-au desfășurat în municipiul Pitești și în comunele Merișani, Mălureni și Pietroșani.

Potrivit Poliției Române, acțiunea a avut loc într-un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, mai multe persoane ar fi pătruns prin efracție în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A2 și de pe drumul european E79, autoturisme din care ar fi furat diverse bunuri și bani.

Șapte persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri, patru dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Polițiștii continuă ancheta, pentru stabilirea întregii activități infracționale. La acțiune au participat polițiști din Lehliu-Gară și de la inspectoratele județene Argeș și Dolj.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90