Donaris 930 x 122

perchezitii

Percheziții în Argeș: Două minore, puse să se prostitueze

Marți, 10 mai, au avut loc percheziții în localitatea argeșeană Lerești, la un bărbat de 22 de ani bănuit de trafic de minori.

Citiți și: Patron din Argeș, reținut

Prin metoda ”iubitul șantajist”, acesta a pus două fete minore să se prostitueze, timp de mai multe luni.

Bărbatul a fost reținut.

Citiți și: Șocant! Tinere, inclusiv minore, aduse în Argeș și obligate să se prostitueze!

IPJ Argeș precizează:

„La data de 10 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori și au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Lerești, la locuința unui bărbat, de 22 de ani.

În urma percheziției, a fost descoperit și ridicat un telefon mobil. 6 persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, din septembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire și le-ar fi determinat să practice prostituția în folosul său.

La data de 10 mai 2022, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au reținut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de trafic de minori.

În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din Argeș.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Ce vrăjeala ieftina. Sunt sute de prostituate in orașe prim apartamente care aparțin unor jeguri. Cică sistem hotelier adică bordel. Foarte simplu se intra pe publi24 și sunt sute de miniere,ăștia 2 cred ca nu au mai dat șpagă unde trebuie

  • Alin spune:

    Ceea ce nu înțeleg eu , daca prostituția este ilegala,de ce nu le arestează pe cele de pe publi24……? Super poliție…Pitești,un oraș corupt ,plin de polițiști ahtiați după bani și șpăgi

Donaris 570×90