930 x122 grota rece

concedii

Percheziții în Argeș! Motivul este incredibil!

Percheziții în Argeș! Motivul este incredibil!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Mai multe persoane sunt suspectate că ar fi obţinut indemnizaţii pentru creşterea copilului în baza unor contracte de muncă fictive, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.400.000 lei.

Anchetatorii pun în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov şi Prahova într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic şi fals în declaraţii.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Percheziții în Argeș! Motivul este incredibil!

,,Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2019 – 2021, administratorii în fapt ai unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Bucureşti, ar fi facilitat înregistrarea a 11 contracte de muncă fictive, iar ulterior, în baza acestora s-a solicitat acordarea indemnizaţiei pentru creştere copil.

Totodată, vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Activitatea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova, precum şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei municipiului Bucureşti şi ai Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Argeş, Călăraşi, Constanţa şi Dâmboviţa.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90