Donaris 930 x 122

arme

Percheziții în Argeș. Trei bărbați au fost săltați!

Percheziții în Argeș. Trei bărbați au fost săltați!

Citiți și: Mascații au dat buzna: Au trăit coșmarul vieții! Obligate să ,,producă”

La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și Secției de Poliție Rurală Buzoești, au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitatea Recea.

Citiți și: Percheziții de amploare în Argeș. Zeci de persoane implicate!

Agenții au descins la locuințele a trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două arme neletale, supuse autorizării, deținute fără drept.

Percheziții în Argeș. Trei bărbați au fost săltați!

De asemenea, au fost ridicate și 700 de proiectile metalice.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.=, transmite Poliția Argeș.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: IPJ Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA