930X122 MAIA

hoti

PERCHEZIŢII ÎN CĂTEASCA LA SPĂRGĂTORI DE MAŞINI

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Piteşti au făcut ieri cinci percheziţii domiciliare pe raza comunei argeşene Căteasca la persoane bănuite de furturi din autovehicule.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

La percheziţii au participat şi angajaţi ai Postului de Poliţie Căteasca şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.

Tinerii la domiciile cărora s-au făcut verificări, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, sunt bănuiţi că, în perioada mai – iunie ar fi sustras combustibil şi diverse bunuri din tir-uri şi autoturisme, parcate pe raza municipiului Piteşti şi a comunei Bradu.

Citiți și: Companii spaniole fraudate (și) de argeșeni! Au furat 2,5 milioane de euro!

În urma percheziţiilor au fost ridicate componente auto, combustibil şi materiale de construcţie, susceptibile a proveni din infracţiuni. Valoarea prejudiciului recuperat este de aproximativ 6.000 de lei. Cinci persoane vor fi aduse la sediul Secţiei 4 Poliţie Piteşti pentru audieri.

(Foto: Inspectoratul de Poliţie Argeş)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3