New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

Percheziţii la Mioveni. Două persoane, preluate de poliţişti

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat patru percheziții, la locuinţele unor persoane, bănuite de evaziune fiscală.

Citiți și: Percheziţii de amploare la infractori periculoşi. Poliţişti din Argeş participă la acţiune

În ziua de 08 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat patru percheziții domiciliare, în Mioveni, dar şi la Negrași și Mărăcineni. Au fost verificate locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2014 – decembrie 2016, două persoane, de 57, respectiv 58 de ani, ambele din Mioveni, în calitate de administratori ai unei firme de transport, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor fiscale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, respectiv achiziţii de carburanți.

Citiți și: Video – Percheziții în Argeș. „Fabrică” de alcool ilegală, depistată de poliţişti

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 750.000 de lei.

Două persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441