New Profesional Consult 930 x 122

arme

Percheziții mamut în 35 de județe! Argeșul printre ele! Contrabandă cu arme!

În această dimineață au loc 100 de percheziţii în 35 de judeţe din țară, inclusiv în județul Argeș, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată, anunță stiripesurse.ro.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

O persoană este suspectată că a importat din Spania arme letale şi muniţie supuse autorizării pe care le-ar fi vândut la 105 persoane.

„Din cercetări a reieşit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale şi muniţie supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe judeţe, fără a obţine autorizările prealabile impuse de lege”, a transmis Poliţia Română.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Activităţile sunt realizate în 35 de judeţe, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu implicarea poliţiştilor din cadrul structurilor arme, explozivi şi substanţe periculoase, ordine publică, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalistică şi acţiuni speciale, beneficiind şi de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi.

Detalii, AICI 

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3