NOR CURIER 930X122

perchezitii

PERCHEZIȚII, PREJUDICIU URIAȘ. SOCIETATE DIN PITEȘTI, VIZATĂ

Percheziții, prejudiciu uriaș. Societate din Pitești, vizată. Poliţiştii din Brașov au efectuat ieri 18 percheziţii și au pus în aplicare 5 mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la crearea unui prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Informația a fost făcută publică astăzi și, potrivit Poliției Române, perchezițiile au fost efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, la locuințele unor persoane și la sediile mai multor societăți comerciale din județele Brașov, Prahova, Argeș, Constanța, Galați și municipiul București, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2018, administratorul unei societăți comerciale cu obiect de activitate în domeniul construcțiilor, ar fi omis înregistrarea în contabilitatea firmei a tuturor veniturilor obținute, ar fi înregistrat cheltuieli ce nu aveau la bază operațiuni legale și s-ar fi sustras de la verificările financiare sau fiscale prin declararea fictivă sau inexactă a sediilor principale și secundare ale firmei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma perchezițiilor au fost ridicate documente financiar-contabile pe care reprezentantul societății a refuzat să le pună la dispoziția organelor de control fiscale și lichidatorului judiciar.

Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, precizează pentru publicația noastră că în județul Argeș a fost făcută o singură percheziție, la sediul unei societăți din municipiul Pitești. ”Au fost ridicate documente în vederea continuării cercetărilor.” declară Zamfir. Nicio persoană din județul nostru nu a fost reținută. Nu se precizează despre ce societate din Pitești este vorba.

La activități au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova, Argeș, Constanța și Galați precum și din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3