New Profesional Consult 930 x 122

alcoolemie

PERICOL! BEAT MORT LA VOLAN

Pericol! Beat mort la volan. În weekend, polițiștii din Schitu Golești au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna Berevoești care conducea în stare de ebrietate un autoturism. Individul a fost prins pe drumul județean 732 C, pe raza comunei Godeni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Câmpulung, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. S-a stabilit că avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere. Biroul de Presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, nu precizează al cui era autoturismul și în ce împrejurări s-a urcat individul la volanul acestuia. Polițiștii i-au făcut dosar penal. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90