NOR CURIER 930X122

a1

Pericol de moarte pe A1! Fapta revoltătoare a unui șofer

Pericol de moarte pe A1! Fapta revoltătoare a unui șofer

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un șofer din București a dat dovadă de o reală inconștiență!

Acesta a fost prin de polițiști în timp ce conducea pe Autostrada A1, aflându-se sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Accident grav pe Autostradă!

,,În seara zilei de 10 septembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea au depistat, pe A1, sensul de mers către București, un bărbat de 31 de ani, din București, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

Pericol de moarte pe A1! Fapta revoltătoare a unui șofer

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce al conducătorului auto a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.„, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/stirileprotv.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3