Donaris 930 x 122

alcool

PERICOL EXTREM PE ȘOSEA, ÎN ARGEȘ. SĂLTAT, ÎNCĂTUȘAT, REȚINUT DE POLIȚIE

Pericol extrem pe șosea, în Argeș. Săltat, încătușat, reținut de Poliție. Polițiștii din comuna argeșeană Poiana Lacului au depistat ieri un bărbat de 59 de ani din localitate care conducea un autoturism pe DN 65B, pe raza comunei, fără să aibă permis auto.

Citiți și: Bolile care te lasă fără permis auto!

Mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că individul consumase alcool. Bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei: 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, individul, un adevărat pericol public, a fost oprit în trafic la timp, înainte de a produce un eventual accident cu victime nevinovate.

Citiți și: Veste proastă pentru petrecăreți!

I s-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis a unui vehicul (infracțiune pentru care riscă între 1 și 5 ani) și pentru conducere sub influența alcoolului (infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă).

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90