930×122 CAPRA 5

alcool

PERICOL EXTREM PE ȘOSEA, ÎN ARGEȘ. SĂLTAT, ÎNCĂTUȘAT, REȚINUT DE POLIȚIE

Pericol extrem pe șosea, în Argeș. Săltat, încătușat, reținut de Poliție. Polițiștii din comuna argeșeană Poiana Lacului au depistat ieri un bărbat de 59 de ani din localitate care conducea un autoturism pe DN 65B, pe raza comunei, fără să aibă permis auto.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că individul consumase alcool. Bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei: 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, individul, un adevărat pericol public, a fost oprit în trafic la timp, înainte de a produce un eventual accident cu victime nevinovate.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

I s-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis a unui vehicul (infracțiune pentru care riscă între 1 și 5 ani) și pentru conducere sub influența alcoolului (infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă).

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3