NOR CURIER 930X122

cristian gentea

Pericol în centrul Piteștiului!

Starea în care au ajuns unele fațade ale blocurilor din Pitești reprezintă un real pericol pentru trecători.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

În acest context, primarul Cristian Gentea ia atitudine.

Edilul, împreună cu reprezentanți din Primărie, Poliția Locală Pitești și cu cei responsabili în cadrul disciplinei în construcții, au mers în teren și au analizat câteva dintre cazurile cu probleme.

„În perioada următoare, vom transmite notificări către asociațiile de proprietari pentru remedierea în termen cât mai scurt a situațiilor semnalate, pentru efectuarea expertizelor tehnice și luarea unor măsuri de urgență!

Subliniez faptul că responsabilitatea producerii unor evenimente neplăcute, prin desprinderea elementelor de fațadă, aparține exclusiv asociațiilor de proprietari!”, a transmis primarul piteștean, Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Lisa spune:

    Șase gură cască care se uită pe sus. Pe bani mulți. Organizare ca la stat. La stat degeaba.

  • John spune:

    De ce nu accesează primăria Pitești fonduri europene pentru anveloparea blocurilor așa cum s-a procedat în București ???

  • Huidu si Găinușă spune:

    Păi de ce pe fonduri europene? Trebuie ca cineva să și bată capul… Nu e mai simplu să stăm degeaba, leafa tot vine. Și îi ardem pe săraci dacă se întâmplă ceva nasol.

  • Adi spune:

    Da, ar fi cel mai bun proiect pentru populatie sa se izoleze toate blocurile, astfel se vor evita accidentele prin desprinderile fatadelor si in perioada rece oamenii nu vor mai avea facturi mari la gaze…

    Marea majoritate a asociatiilor de proprietari nu vor izola blocurile pt ca nu au fonduri si de aceea ar fi de mare ajutor sa se ocupe PRIMARIA.

  • fgfd spune:

    a iesit circul(din primarie) pe strada.

  • Sorin spune:

    Poate face ceva și cu locurile de parcare pe colț de intersecție din gavana pe noile sensuri unice, ca este vizibilitate zero! Pe care le-au amenajat acum cateva luni, și poate trece prin gavana zona blocurilor q, sa vadă lucrări de mântuială cu Pavelele… alea sunt făcute și din banii mei domnule primar! Dacă vreți sa faceți ceva nu dați vina pe alții uitați-va la ceea ce ati făcut in mandatul dumneavoastră!

  • Ivan cel Groasznic spune:

    Super tare, mi-a placut comentariul!
    La fel de mult ca cel al Lisei!😄

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90