New Profesional Consult 930 x 122

jandarmi

Peste 70 de jandarmi argeșeni, pe teren de Simfonia Lalelelor

Peste 70 de jandarmi argeșeni vor fi prezenți în acest sfârșit de săptămână la manifestările cultural-artistice și religioase din județul Argeș.

Citiți și: Argeș. Scandalos! Prins când arunca mizeria din vidanjă în râul Argeș

„Jandarmeria Argeș va asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia desfășurării ediției 45 a Simfoniei Lalelelor, dar și la manifestările religioase desfășurate cu prilejul Sărbătorii Ortodoxe a Floriilor și Paștelui Catolic.

Astfel, efectivele de jandarmi vor acționa, atât independent, cât și în cooperare cu Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Argeș pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea încălcării normelor de conviețuire socială.

Citiți și: Argeș: Apeluri disperate la 112. Le-au intrat șerpii în locuințe!

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite și pentru buna desfășurare a evenimentelor, Jandarmeria Argeș adresează cetățenilor următoarele recomandări:

– să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, bagaje, telefoane) pentru a preveni eventualele tentative de furt ;

– să supravegheze cu atenție minorii care se pot rătăci cu ușurință și să evite aglomerările de persoane;

– în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul echipajelor/patrulelor de jandarmerie, sau să apeleze numărul unic de urgență 112;

De asemenea, tot în această perioadă, jandarmii din cadrul Posturilor Montane de Jandarmi Rucăr și Arefu vor fi la datorie pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, îndrumarea și informarea turiștilor aflați pe traseele montane.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90