EcoMoto 930×122

merisani

PETRECERE CA LA BALAMUC, SPARTĂ DE MASCAŢI

Peste 50 de indivizi chefuiau, ieri, la o casă de romi dintr-o comună argeşeană. Aşa cum se obişnuieşte în astfel de familii la zile importante, a venit mai multă lume decât prevede legea, în contextul pandemiei. Din păcate pentru petrecăreţi, la un moment dat au sosit şi mai mulţi musafiri neinvitaţi, înarmaţi şi cu cagule pe cap. Erau luptători SAS, alături de poliţiştii de la Secţia Rurală care au pus capăt tărăboiului.

Citiți și: Accident surprins LIVE de cameră! Greseala făcută de șoferul BMW-ului

S-a stabilit că responsabil este un bărbat care a organizat paranghelia. În timp ce luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş ţineau spiritele sub control, alţi poliţişti întocmeau procese verbale. Până la urmă, a fost amendat cu 5.000 de lei doar individul cu rol de organizator.

„Bărbatul, din localitate, a organizat evenimentul cu participarea unui număr mare de persoane, fără respectarea prevederilor legale. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, iar persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor.”, a transmis Prefectura.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Aceasta a fost doar una din acţiunile din ultimele 24 de ore. În total, au fost verificate 1.300 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care două pentru persoane care nu au respectat măsura izolării (2.000 de lei), una pentru o persoană care a organizat un eveniment în aer liber fără respectarea prevederilor legale (cazul despre care v-am relatat) și 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertisment).

(Foto: Descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90