NOR CURIER 930X122

isu argeș

Pisicuță înghețată, salvată cu barca de către pompierii argeșeni

În jurul prânzului, un echipaj de pompieri cu barca de salvare de la Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei pisici rămasă blocată pe un sloi de gheață, în apropiere de baza barajului de acumulare din orașul Ștefănești.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Conform ISU Argeș, nu ar fi prima dată când pisica a ajuns acolo, dar acum personalul care lucrează în zonă nu a mai putut ajunge la ea prin apa adâncă.

Pompierii care au participat la această misiune s-au fotografiat alături de pisica năzdrăvană, iar ulterior poza a fost urcată pe pagina oficială de Facebook a ISU Argeș, însoțită de următorul mesaj:

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

„Sperăm ca experiența de acum, să o facă să evite acea zonă. În aceeași notă preventivă vă transmitem că nu trebuie să riscați viața și bunurile pentru a conștientiza la ce pericol vă expuneți.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3