New Profesional Consult 930 x 122

frații golești

PITEȘTEAN ”CUMINȚIT” DE RADAR

Piteștean ”cumințit” de radar. Acțiunile polițiștilor pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere, inclusiv numeroasele amenzi aplicate, nu-i determină, din păcate, pe șoferi să respecte regulile de circulație.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Este și cazul unui piteștean în vârstă de 34 de ani, care ieri a fost depistat conducând în Pitești cu o viteză cu mult peste limita legală în localitate (limită de 50 de kilometri pe oră).

Concret, pe bulevardul Frații Golești, aparatul radar a înregistrat autoturismul condus de piteștean, un Opel, rulând cu 110 kilometri pe oră.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

”Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile”, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Poliției Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3