930×122 CAPRA 5

băuturi alcoolice

PITEȘTEAN REȚINUT DE POLIȚIE ÎN PRUNDU ȘI TRIMIS ÎN AREST

Piteștean reținut de Poliție în Prundu și trimis în arest. Azi noapte, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au oprit în trafic pe bulevardul Petrochimiştilor din cartierul Prundu un bărbat care conducea un autoturism.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma controlului, polițiștii au constatat că individul, un piteștean în vârstă de 55 de ani, nu avea permis de conducere şi era băut. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii i-au făcut dosar penal și l-au reținut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Conducerea fără permis a unui vehicul pe drumurile publice se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani, iar conducerea sub influența băuturilor alcoolice, cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3